Her hos os, fik vi lige lyst til at lave en guide til alle dem som vil tjen penge, på den ene eller anden måde. Der er nemlig rigtig mange måder at gøre det på og nogle er meget bedre end andre og andre kan det slet ikke betale sig, at bruge tid på. Det første du skal gøre er, at tænke om du vil have penge lige nu og her eller du vil tænke langsigtet? Er du den som vil tjen penge online og have en masse ud af det med det samme, så vil du have maks 5 % chance for det lykkes. Tænker du mere langsigtet så er chancen for det lykkes 95 %.

Hvad er det så du skal gøre?

Vi tager udgangspunkt i det langsigtet og du vil tjen penge online. Til at starte med, skal du sætte dig grundig ind i tingene og lære om affiliate. Læs en masse blogs og websites om netop emnet og læs det gerne flere gange. Find forums hvor du kan stille spørgsmål om de ting du er i tvivl om. Regn med at bruge en måned eller måske endda 2 på, at sætte dig grundigt ind i alle tingene.

Når det er sket

Så skal du finde ideen du vil lave. Hvilken type hjemmeside vil du lave og hvad skal den omhandle. Det er meget vigtig hvis du vil tjen penge på nettet at du arbejder med noget som du synes er spændende. For gør du ikke det, vil det måske slet ikke lykkes for dig, fordi det er så kedeligt og du ikke finder det interessant. Nu siger vi at du har fundet det du vil lave en hjemmeside om. Næste step er at købe et webhotel og sætte det op i wordpress. På Youtube er det en hel masse guides hvor du kan få hjælp og se hvordan du gør det. Faktisk er det ganske nemt når du først lige har lært det og prøvet det nogle gange.

Selve websitet

Gør det websitet rigtig lækkert og lær at bruger wordpress og tilføje plugins og ændre themes. Når du kan det, så udfyld siden mest tekster. Det er også meget vigtigt du læse en masse om SEO og linkbuilding, for det er grundlaget for, at din nye hjemmeside får trafik. Du skal også oprette en Google Adsense konto, så du har en enkelt måde at have reklamer på din hjemmeside i starten, ind til du lære hvordan det hele fungere og nu er du ved at være klar. Begynd.