Vand i kælderen? Køb nu den nye vandpumpe
Skal du have pumpet en masse vand væk, eller vil have mulighed for det, i tilfælde af skybrud, så er det her du skal kigge ind, for vi har den vandpumpe du skal bruge. Uanset dit behov, så er det en der dækker det om så det gælder der er meget vand, der ska pumpes væk, eller det er forholdsvis lidt. Så kig efter vandpumpe på denne side og du finder det du skal bruge. De findes i alle prisklasser og kvaliteter og flere forskellige modeller og udgaver, alt efter dit enkelte behov du har.

Elvvs.dk
2499,- kr.
Horisontal selvansugende jetpumpe. Selvansugende ettrins-jetpumpe med aksial sugestuds og radial trykstuds, direkte koblet til 1-faset motor med termisk beskyttelse.
Elvvs.dk
4218,- kr.
Den lille, handy Grundfos-jetpumpe er konstrueret til en lang, problemfri levetid og er velegnet til mange forskellige vandforsynings- og vandtransportopgaver i hjemmet, i haven og i forbindelse med fritidsinteresser samt i landbruget, skovbruget og mindre servicevirksomheder.

Husejer med kælder skal eje deres egen vandpumpe

Mange ting ska der tages højde for, når du er husejer og har kælder i dit hus. Især hvis huset ligger lavt og der er risiko for stormflod i eller omkring området det ligger i. En ting du ska eje, er noget der hedder vandpumpe så du kan pumpe vand væk fra kælderen og huset. Fordelen ved, at have en selv er, at du kan med det samme vandet kommer, pumpe det væk, så skaderne det forvolder, er mindst mulig. Ikke kun det, men også, at du ikke ska vente på hjælp fra Falck og andre der kan hjælpe med, at pumpe vandet væk. For dem skal du vente længe på kommer, når der først kommer skybrud og så hvis du har din egen vandpumpe kan du komme dem i forkøbet og begrænse skaderne. Mange husejere ejer netop i dag en kraftig vandpumpe, så vandet ikke oversvømmer hele huset og laver alt for mange skader. For skader er dyre og gør dine forsikringer dyre og er med til, at skabe ustabilitet omkring din økonomi. Så hvis du kan begrænse skaden mest mulig, inden du kan få hjælp af professionelle, ender du med, at spare en masse penge. Skader uanset omfang er det altid en selvrisiko der gør, at lige meget hvad, er det dyrt, at få det lavet. Meget dyrt endda og nye skader gør det bare mere dyrt næste gang der er en skade. Så en god vandpumpe der kan pumpe en masse vand væk hurtig og som kan køre længe før den løber tør for diesel eller batteri, er den bedste vandpumpe du kan anskaffe dig. Ofte er der også store prisforskelle på de forskellige modeller og selv samme model kan koste forskelligt, alt efter hvor du køber den. Derfor køb vandpumpe gennem her og du finder de bedste priser på dem. Det kan vi nemlig garantere og de fleste af dem er altid på lager, så de sendes direkte hjem ti dig, med det samme efter du har bestilt den. På den måde undgår du, at skule vente for længe på en vandpumpe som du helt sikker står og mangler rigtig meget og skal bruge så hurtigt som muligt. Vi ved det er ikke for sjov, at du køber vandpumpe og der er en meget god grund til det. Så vi gør også meget, at sikre, at vi kun har fra de bedste forhandlere til de bedste priser inden for deres felter.