Jeg er blevet tilbudt, at skrive et gæsteindlæg omkring, at arbejde i varmen. Så vil benytte lejligheden til, at fortælle hvad jeg gør for at det bliver nogenlunde udholdeligt.

Når jeg arbejder i varmen, foregår det for det meste udendørs under parasollen med en kold Pepsi. Det skyldes primært, at det er så utroligt varmt at sidde indendørs og sælge tøj og sko fra min virksomhed Youshoe.dk, kunderne handler jo året rundt og forventer den samme høje service fra os, også selvom det er varmt!

En gang om året rejser familien og jeg syd på. Når det sker sikre vi os altid at vi får en lejlighed eller et værelse, hvor der er aircondition, på den måde kan vi sidde indendørs og besvarer kunderne når der er spørgsmål til størrelser på tøjet eller andet, alt sammen uden at svede os selv ihjel. Sidst vi var af sted, var på et hotel i Alcudia på Mallorca, der var netop Aircondition som var sat til 22 grader, en passenede temperatur frem for den varme hede udendørs.

Så min anbefaling skal være. Arbejder du i den varme vi har lige nu, så find et sted, hvor der er god ventilation, enten indendøres eller udenfor under parasollen. Haps noget lækkert at drikke i køleskabet, det gør tilværelsen mange gange behageligere.

God arbejdslyst derude i varmen.