Mange siger man skal købe den helt dyre og eksklusive neglelak, mens andre siger man kan nøjes med den billigste de har. For prisforskellen mellem den meget dyre og den helt billige, er voldsom stor og kan tydelig mærkes på bankkontoen, hvis man ofte køber neglelak i den dyre ende. Dog kan man sige, at det er en smagssag om du vælger den ene, frem for den anden. De fleste erfaringer siger, at en dyr neglelak holder bedre end den billige og slides ikke nær så hurtig af.

Hvor mange slags behøver man

Alt efter hvem man er som pige, har man enten meget få eller rigtig mange slags neglelak at vælge imellem. Nogle har det med, at de gerne vil have overdrevet mange, så de altid kan finde en der passer og andre vil gerne have få, da de ikke behøver mange forskellige farver. Det er lidt lige som, at nogle vil helst bruge akryl negle hvor andre er mere til gele negle, for det er altid en smags sag og afhænger af, hvad man har lyst til og vil bruge af penge på det.

Er du til akryl negle

Hvis du skal have ordnet dine negle og de skal gøres pæne til du skal til fest, er du så den der bruger akryl negle eller noget helt andet? Mange gange hænger det sammen med situationen og hvad man gerne vil og hvordan de skal se ud. Nogle gange er det ene en større fordel, end det andet er. Så om næste gang skal være akryl negle eller ej, det kommer meget an på, hvad man gerne vil og en masse andre ting. En hel del vælger selv, at sætte akryl negle på og dropper, at bruge penge på, at få andre til, at gøre det for dem.